11 Ekim 2013 Cuma

Bursa Blogger Buluşması

1 hafta önce Bursalı blog yazarları olarak buluşmuştuk. O gün instagram ve twitter da her anı paylaşmaya çalışmıştım. Şimdi geldi o günün detaylarını anlatmaya.
Öncelikle Neşe ile benim ortak düzenlediğimiz bir organizasyon olmuştu. Sonradan bize çok yardımı dokunan Burcu da organizatörler arasında yerini aldı. Buluşma gününe kadar sponsorlarımızdan birsürü hediyeler aldık. O gün Benzin Cafe ye giderken işyerimizin kamyonetin arkası hediyelerle doluydu gerisini siz düşünün:) Binbir zorlukla hediyeler cafeye getirildi yerleştirildi ve misafirlerimizi bekleme zamanı başladı. Tatlı yorgunluk tam da bu dediğim şey işte.
Essence gönderdiği stand ile herkesin kalbini çaldı zaten. Bursa da Gratis olmadığı için Essence ürünlerine ulaşmak imkansız. Bu ciciler herkese ilaç gibi geldi:) Masanın göz bebekleri bunlardı desem yalan olmaz.

Sonrasında beni kırmayıp hemen o güzel kurabiyelerinden gönderen Mimarca Lezzetler e çok teşekkürler. Bayıldık!
Pastel şirin kutusuyla ve içindeki hediyelerle yakın zamanda blogumda ayrıntılı yazısıyla olacak. Şimdilik sürpriz;)

Gelen herkese çok teşekkürler. Önceden tanıştıklarım ve yeni tanıdıklarım herkes bu kadar mı şeker olur. Biz Bursalı blog yazarları bulduk galiba birbirimizi sonunda;) Şimdiden aklımızda olan etkinlik daha var yakın zamanda. Takipte kalın, biz neler yapıyoruz kaçırmayın;)

P.S. Benzin Cafe ye güzel ortamı, ikramları ve nezaketi için çok ama çok teşekkürler. Bengisu Hanım ve güleryüzlü çalışanları ile bizi ağırladıkları için minnetarız.



XOXO

4 yorum:

  1. Kuzum ne kadar güzel yazmışsın :) Ellerine sağlık ;) Tüm emeklerin için çok çok teşekkür ederim <3

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir gündü canım, emeği geçen sana, Neşe'ye ve Burcu'ya tekrar tekrar teşekkürlerimi fışkırtıyorum :D

    YanıtlaSil
  3. Bilsem katılırdım, bir dahaki sefere artık :) Güzel bir etkinlik olmuş bloggercılar için.

    YanıtlaSil