1 Mart 2016 Salı

Tesettür Giyim Modasına Yeni Bir Soluk: Modanisa

Modanisa.com, muhafazakar ve modern tarza sahip hanımların tarzlarına uygun yaratıcı, özgün, şık ve yenilikçi tasarımların buluştuğu Türkiyenin ilk online muhafazakar giyim moda ve alışveriş sitesidir.


Modanisa, muhafazakâr giyim tarzına sahip hanımlara, asil, elegan ve stil sahibi çizgisi ile yeni bir moda akımının kapılarını açıyor. Modanisa.com yaratıcı ve yenilikçi kıyafet tasarımları ile trendlerden ve şıklığından asla ödün vermeyen zarif hanımlara, tarzlarına uygun binlerce seçenek sunuyor. Tesettür giyim tarzına özel tasarım ve kombinler sunan ve bu anlamda Türkiye’nin ilk online alışveriş sitesi olan Modanisa.com, Reuters Haber Ajansı tarafından yapılan bir araştırmaya göre dünyanın en popüler muhafazakar moda sitesi.


Ünlü markaların size özel tasarımları, tunikler, yelekler, şık ferace ve eşarplar ile tarzınızı bütünleyen kombinler oluşturabileceğiniz aksesuarlar, Modanisa.com güvencesi ile sizlerle buluşuyor. Özel gün ve davetlerinizde sizi bir adım öne çıkaran, gösterişli abiye modelleri ile tarzını yansıtabilir, klasik ya da modern bir stil sahibi olabilirsiniz. Yakınlarınızın, düğün, nişan, doğum günü gibi özel günlerinde Modanisa.com’un sunduğu birbirinden şık tesettür abiyeler ile davetlerin parlayan yıldızı olabilirsiniz.


Tesettür Modasına Estetik Dokunuş

Geleneksel ve modern tasarımların buluştuğu elbise, pardesü, tunik ve bluzlar ile günlük hayatta hem rahat hem de stil sahibi bir görünüme kavuşabilirsiniz. Çağın moda trendlerine uygun, ünlü markaların koleksiyonları ile kombinler oluşturabilir, iş yerinizde ve özel davetlerinizde göz alıcı bir şıklık yakalayabilirsiniz. İnce ve zarif işlemeleri ile modayı yansıtan feraceler, onlarca renk ve kumaş çeşidi ile tunikler ve tarzınıza uygun etek modelleri ile zarif, özgün bir tarz yakalayabilirsiniz. Kıyafetlerinizin renklerine uygun, birbirinden renkli, dantelli ve ipek şal modelleri ile stilinizi tamamlayarak hoş bir görünüme sahip olabilir, yakaladığınız renk uyumu ile estetik ve şıklığı bir araya getirebilirsiniz.


Tesettür Elbiselerle Şıklığı Yakalayın


Çeşitli kumaş ve renk seçenekleri ile ünlü marka ve tasarımcıların elinden çıkan elbiseler Modanisa.com farkı ile sizlere sunuluyor. Tek parçada şık ve zarif bir görünüme kavuşabilmek için Modanisa.com'daki elbise modellerini gece ya da gündüz davetlerinde çeşitli aksesuarlar ile kombin yapabilir ve şıklık yarışında bir adım önde olabilirsiniz.


2011 yılından bu yana birçok ülkede, binlerce ürünle ve yüzlerce marka ile muhafazakâr giyim tarzına sahip hanımlara güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunan Modanisa.com, sizi asil, şık ve stil sahibi bir görünüme kavuştururken, iade ve taksit seçeneklerini de sizlere sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder