26 Mart 2016 Cumartesi

Size En Uygun Yay Sistemi Ile Konforunuzu En Üst Seviyeye Çıkartın!

Gelişen teknoloji ile birlikte, uyku alışkanlıkları da değişiyor. 50 yılı aşkın tecrübesi ile uluslararası standartlarda uyku ürünleri üreten Yatsan, yaylı yatak üretiminde uyku kalitesinden omurga sağlığına pek çok açıdan konforlu bir uyku süreci geçirmenize yardımcı oluyor.

Şehir hayatının getirdiği yoğun yaşantı ve zor çalışma koşulları, pek çok insanı gün sonunda bitkin bırakıyor. Bu yorgunluktan kurtulmanın en güzel yolu ise şüphesiz ki sağlıklı ve konforlu bir uykudan geçiyor. Multi Spring Yay Sistemi ile metrekare başına düşen yay sayısını en üst seviyeye çıkartan Yatsan, uyku esnasındaki dönüşlerinizi kolaylaştırarak vücudun anatomik yapısını bozmadan kesintisiz bir uyku uyumanızı sağlayacak yaylı yataklar üretmekte.Bu yataklar, uyku süresi boyunca vücudunuzu adeta yenileyerek, sizi dinç ve enerji dolu bir sabaha taşıyacak şekilde üretiliyor. Ayrıca Multi Spring Yay Sistemine ek olarak Yatsan'ın geliştirdiği dolgu malzemeleri ile yorgunluğunuzu silip süpüren eşsiz bir masaj hissinin tadına varabilirsiniz.
 
Yatsan'ın kendi üretimi olan Enjoy Yay Sistemi ise farklı ağırlıktaki çiftlerin hayatına benzeri görülmemiş bir rahatlık getiriyor. İç içe geçmiş paket yaylar sayesinde yatak, kişinin ağırlığına göre sertliğini ayarlayıp size özel bir uyku konforu sağlıyor. Buna ek olarak, yatak yapımında kullanılan malzemeler dolayısıyla vücut ısısını dengeleyici özelliğe sahip yataklar hem kış hem de yaz aylarında keyifli bir uyku vaat ediyor.

Yaylı yatakların büyük problemlerinden biri olan eklem ve kas ağrıları, Combi Zone Yay Sistemi ile geçmişte bırakıldı. Yatsan'ın 7 Zone sistemine göre ürettiği yaylı yataklar, farkı sertlik derecelerine sahip yedi bölgeden oluşuyor. Farklı basınç noktaları, vücudunuzun her bölgesini gereken ölçüde destekliyor ve yatakta huzursuzca dönme ihtiyacınızı ortadan kaldırıyor. Kan basıncınızı başarılı bir şekilde dengeleyen bu sistem, ağrıdan uzak bir sabaha uyanmanızı sağlıyor.

Yaylanma ve esneklik hissinden hoşlanıyorsanız ise, LDP Yay Sistemi ile üretilen yataklar uzun yıllardır aradığınız konforu size sunabilir.

Yatsan'ın özel dolgu malzemeleri ile desteklediği yaylı yataklarla hiç uyumadığınız kadar huzurlu uyumaya hazır mısınız?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder