14 Ocak 2014 Salı

Bursa Makyaj/Kozmetik Blog Buluşması

 Geçtiğimiz pazar günü blog buluşmamız vardı. Daha önce ki buluşmamıza ev sahipliği yapan FSM Benzin Cafe o gün yine bizi mükemmel bir şekilde ağırlamayı başardı. O kadar alıştık ve şımartıldık ki artık bursa blogger buluşması dediğimizde akla gelen ilk yer Benzin oluyor.
Bengisu Hanıma ve yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.
Buluşmamız ilk olarak nefis ikramlar eşliğinde çay keyfimizle başladı. Daha sonra o gün bizimle olan Fulser firmasının Bursa sorumlusu Esma Hanım ürünlerinden bahsetti. M.Asam, Tresan ve Krauterhof. Bu ürünler ile ilgili yazılarım ilerleyen günlerde blogumda olacak;) Ama M.Asam magic finish makeup fondötene bayıldığımı söyleyebilirim şimdiden! Değerli bilgileri ve hediyeleri için Fulsere ve Esma Hanıma teşekkürler.

Günün devamı bol bol fotoğraf çekimiyle ve masada ki yiyecekleri azaltmakla devam etti desem yalan olmaz:)
Daha önce ki blog buluşmamızda veya etkinliklerimizde beraber olduğumuz arkadaşlar dışında bu defa aramıza katılan yeni bloggerlar da vardı. İyi ki geldiler. İyi ki tanıştık. Bundan sonra ki etkinliklerde beraber olmak dileğiyle. Onların ve diğer katılan blogların listesi yazının en sonunda olacak;) Şimdi birbirinden eğlenceli fotoğraflarımıza bir gözatalım;)

Instagram çerçevesi ve eğlenceli konuşma balonlarıyla o gün fotoğraf çekimlerimize renk katan
3bdream firmasına çok çok teşekkürler. Sizde özel günlerinizde birbirinden eğlenceli çerçeveler istiyorsanız eğer 3bdream in geniş ürün yelpazesine bir gözatın derim. Onlara facebook üzerinden ulaşabilirsiniz;)


Katılan Bloggerlar













<3



ve sponsor olan tüm firmalara kocaman teşekkürler.

O gün hediyeleriyle yanımızda olan tüm firmaların ürün incelemeleri ilerleyen günlerde blogumda olacak.

 XOXO

1 yorum:

  1. Hepiniz harika görünüyorsunuz.Birdahaki buluşmada bende olmak isterim. Sevgiler.

    YanıtlaSil