16 Ocak 2014 Perşembe

Buluşma Sponsorlarımız - 1

Blog buluşmamızdan sonra sıra geldi o gün hediyeleriyle yanımızda yer alan sponsorlarımıza. O kadar çok firma bizimleydi ki o yüzden birkaç post ta anlatıcam size bu cicileri. 

Öncelikle Mumyak ile başlayalım. Çünkü birbirinden güzel ve farklı o kadar çok mum çeşidi var ki. Kokularını söylemiyorum bile, anlatmak yetmez. Dış görünüşüne bayıldığım bu mum artık odamın en güzel köşesinde. Yakmaya nasıl kıyarım hiç bilmiyorum:( Sizde mum aşığıysanız ve çeşit çeşit renk renk mumlar, dekoratif mumlar, teneke kutu mumlar vs. arıyorsanız mutlaka sitelerine bir göz atın. Online alışveriş ile dileğiniz mum kapınızda olsun;) 

Çeşit çeşit, her damak tadına göre çay dendiğinde akla gelen ilk marka Doğadan.
Farklı çay çeşitleri ve o tanıdık yeşil kupasıyla bundan böyle çay saatlerimin baştacı. Büyülü bohça serisini mutlaka denemelisiniz;)
 
Gönülleriminiz baştacı, her indirimini dört gözle beklediğimiz Watsons ♡ 
Buluşma günü masalarda yer alan ve gören bloggerların yüzünü güldüren marka.O kadar güzel şeyler göndermiş ki ne kadar teşekkür etsek az. Bursa blogger buluşmasına kocaman bir renk kattılar. Favori ürünüm ise Rimmel Kate Moss ruj oldu. Bununla ilgili ayrı bir post kesinlikle yapıcam. Rengine bayıldık!
Watsons için TIK TIK!

 Saç bakımı dendiği zaman herşey durur biz kadınlar için. Neva Kozmetiğin gönderdiği bu sette wowww dedirtti resmen. Ne zamandır merak ettiğim Nutritive Glossing Serum a da böylece ulaşmış oldum. Naslii bahsettiğinden beri alıcam dediğim bir üründü. Kullanmaya başladım bile. İlerleyen günlerde sonuçlarını paylaşacağım. Takipte kalın;)

 Güzel , doğal kokular hoşuna gidiyorsa eğer, İxora tam bu anda yardımımıza yetişen bir marka. Pastel serisinden hangi kokuyu seçeceğiniz size kalmış. Hindistan cevizi, çilek, yasemin serinin yalnızca bir kaçı. Ve bu kokular tam anlamıyla adına yakışır şekilde. Misssler gibi kokuyorsunuz. Hangi kokuyu sevdiğiniz ve almak istediğiniz size kalmış;)

 Online dermokozmetik mağazaları arasında son zamanlarda, müşteri memnuniyeti, kalitesi ve uygun fiyatlı ürünleri ile adını sıkça duyduğum bir markaydı FaceDermo. 
%100 orjinal ürünleri ve çeşitliliği ile aradığınız herşeyi bulmanız mümkün. Bunun yanında birçok markada harika indirimler de oluyor, kaçırmayın.

 Organik ve çevre dostu ürünleri ile Orkide Hareketi başarılı bir marka. Bir çok kategori de ürün çeşitliliği mevcut. Doğal ve orjinal ürünleriyle tanışmak için TIK TIK!

Ve bu yazının son markası Turuncu Kasa. Bioderma ürünlerine yaptığı büyük indirimler ile tanıdık desek yalan olmaz sanıyorum. Sağlık, bakım, kozmetik ile ilgili birçok ürün mevcut. Buluşmamız için her birimize farklı ürünler gönderen turuncu kasadan benim payıma cecile marka fondöten düştü. Deneyip nasıl olduğu görücez;)

 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Tüm firmalara çok teşekkürler. Buluşmamıza harika bir renk kattınız. 
Ürünlerin detaylı incelemeleri ilerleyen günlerde blogumda olacak;)
Yazının devamı için takipte kalın çünkü daha bir sürü markadan gelen hediyelerimiz var.
XOXO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder