19 Eylül 2011 Pazartesi

artık Blog Rehberi var


Blog Rehberi çok çok yeni bir site.Site kurucuları ise tatlı mı tatlı.Biz hemen kaynaştık ve bu yaptıkları güzel işi sizlere de anlatmak istedim.Blogunda ki ilk yazılarıyla aslında onlar size anlatsın Blog Rehberi nedir,ne değildir?



Blog Rehberi nedir?

Bildiğiniz gibi Türkiyede binlerce blog mevcut.Bazıları hergün yazar,bazıları artık yazmayı bile unutmuştur öyle kalır. Bizim amacımız bloglarınızın reklamını,tanıtımını yapmak..Peki bunu neden yapıyoruz? Bildiğiniz gibi bloglar artık sosyal medya da en önemli tanıtım araçlarından biri..Markalar yeni çıkardıkları ürünleri siz blogger lara yollayıp önerilerini ve bloglarında reklamlarını yapmalarını isterler.Ve ya bu sanal olarak kalmaz mağaza açılışları,defileler,lansmanlar ve birçok etkinliklere bloggerlar davet edilir.
İşte biz burada devreye girmek istiyoruz bu blog rehberi sayesinde. Birçok etkinlikte belirli blogger ları görüyoruz hep. (Oysa daha nice o kadar iyi blog lar olmasına rağmen) 

Sizde blogunuzu herkesin duymasını sağlamak istiyor, markaların deneme ürünlerini evinize postaladığı belirli kişiler arasına girmek istiyorsanız bize katılın!!! Yapmanız gereken mail adresimize iletişim bilgilerinizi ve blogunuzu yollamak. İnceleme ardından blogunuz uygun görülürse burada Blog Rehberi nde artık sizinde yeriniz hazır demektir. Ve markaların artık sizi bulması an meselesi ;)
Markalarla iletişim içine girdik bile. Onlar içinde en iyi blogların tek bir adreste,alanlarına ve şehirlerine göre bulunması harika olacaktır..

Sorularınız,aklınıza takılanları,öneri veya eleştirilerinizi siz değerli blog yazarlarından bekliyoruz.
Bu arada biz 2 arkadaş,organizasyon ve halkla ilişkiler içindeyiz. İlerde daha detaylı tanışmak ve görüşmek üzere..;)


Mail adresimiz : blog-rehberi@hotmail.com





9 yorum:

  1. çok tşk ederim yaa blogunuzu merakla izliyorum

    YanıtlaSil
  2. bu bloga ne oldu ki?bir blogun tanitimini yaptilar sonra kendi bloglarini ortadan kaldirmislar. haberin var mi acaba?

    YanıtlaSil
  3. hiç bi fikrim yok! mail attım blog sahibine ama geri dönüş olmadı

    YanıtlaSil
  4. ben de çok merak ettim galiba tanışmışsınız, neden kapandıklarını biliyor musun?

    YanıtlaSil
  5. evet birkaç kez mailleşmiştik ama şuan maillere cvpta verilmiyor neden oldugu konusunda fikrim yok:S

    YanıtlaSil
  6. size çok eşekür ederim <a

    YanıtlaSil
  7. Çok beğendim, eline sağlık güzel paylaşım

    YanıtlaSil