3 Şubat 2015 Salı

| Sana Kapak Olsun |

 Kişiye özel cep telefonu kapağı tasarlayan bir firma sanakapakolsun.com
Telefonlarımız hep yanımızda. Her türlü olabilecek zararlara karşı çoğumuz kapak, kılıf kullanıyoruz. Peki bu kapaklar bize özel olsa fena olmaz mı? Mesela biraz egoistlik yapıp benim gibi kendi fotoğrafınızı bastırabilirsiniz:) Veya siz benim gibi olmayın, sevdiklerinizle olan bir fotoğrafı bastırın en iyisi. Hem karşı tarafı acayip mest etmiş olursunuz böylece benden söylemesi;)

Güzel bir hediye seçeneği de olabilir bu kapaklar. Diyelim ki biraz kıskançsınız. "Hediye" adı altında sevgilinize, ikinizin fotoğrafının bulunduğu bu kapaklardan sipariş edin. Siz olmadan gittiği her yerde telefonunda siz olun. Sahipli olduğu bilinsin canım! :)


 Sitede tüm telefon modelleri için kapak tasarlayabiliyorsunuz. Ya hazır modellerden birini seçin, ya da en iyisi dediğimi yapın kişiye özel olsun siz tasarlayın.

Bu arada küçük bir dipnot. Hayır evlenmedim daha=) Bu gelinlikli hallerim kardeşimin gelinliğini denemem sonucu ortaya çıkan 1000 fotoğraftan sadece birtanesi. 19.05.2015 te düğün tarihim. Hani hala duymayan varsa öğrensin:D:D:D

Sana Kapak Olsun diyorsanız eğer TIK TIK!

1 yorum:

  1. Caniiim nasil guzel bi gelin olucagin simdiden belli cook yakismis gercekten gelinlik sana Allah mutlulugunuzu hic bozmasin kapak fikri de cidden cok hos :)

    YanıtlaSil