20 Eylül 2013 Cuma

Instagram Günlükleri #29

 Biraz arayla instagram günlüklerinin ilk fotoğrafı ayna pozu ile başlasın o zaman;)
   
 Zeynep, Ezgi ve Gözdecim ile görüştüğümüz güzel bir akşam. Yer: FSM Demo

Pembik ayakkabılarımla hala dolu dolu bir sevda içersindeyiz. Herşeyle mi yakışır bir ayakkabı. Bu öyle işte...(L)

 
 Kızkardeşimin düğün gecesinden bir foto. Elbisem Koton. Şuan indirimde sanırım en son 60 TL ye gördüm! Ben belki kalmaz diyerek sezonbaşında 200 lira verdiğime yanıyorum hala:) Siyah, beyaz renkleri de mevcut.

 Yeşillik ve deniz. Nasıl güzel bir görüntü. Böyle biri kullansın ben bakına bakına giderim saatlerce. Kurşunlu da en sevdiğim yol budur herhalde.

 Bursalı olanlar, daha önce Bursa da yaşayanlar iyi bilir Kağanı. Başka şehirlerde var mı hiç fikrim yok. Neyse konumuz o değil. Konumuz bu saç bakım ürünlerinin her birinin sadece 3,90 olması. Ve hemen şunu da ekleyim ki son kullanma tarihleri de normal. Nasıl güzel nasıl büyük bir indirim bu böyle. Bayıldım! Daha da stok yapılabilir hani;)
 
 Cecile ojeleri seviyorum gördükçe de alıyorum ama o kokusu çok fenaaa. Ağır bir oje kokusu var. Tek eksi yanı bu benim için. Renklerine ve kalıcılığına sözüm yok;)
 
Ve son olarak. Ne kadar abur cubur yediğimi tek foto da toplayıp görelim istedim. Sonra neden kilo alıyorum neden kilo veremiyorum? Sebep apaçık orta da:((

5 yorum:

  1. Pantene? 3,90? Vay anasını. Bursa'ya geleyim ben hemen :))

    YanıtlaSil
  2. Pantene urunlerinden bende Antalya'da Comsetica magzasından almıstım. Denk gelirsen boyalı saclar icin olan sacserumunu da almanı oneririm :)

    YanıtlaSil
  3. Bende şampuanımı değiştirip pantene almayı düşünüyordum.Bu benim için iyi haber :)
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Çok faydalı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Siteniz cok guzel tebrikler.

    YanıtlaSil