29 Ocak 2013 Salı

Laptop Sticker Modası


Laptopların öneminden uzun uzun bahsetmeye gerek yok, 2000lerin başından itibaren laptoplar hayatımızda çok önemli bir yer kaplamaya başladı. Bu durum artık öyle bir hale geldi ki diz üstü bilgisayarlarımız olmadan hiçbir şeyi yapamıyoruz. Gerek işimizle ilgili olsun, gerek okulla ilgili dersler, ödevler, projeler, gerekse sadece boş zamanlarımızı değerlendirip keyif alarak yaptığımız şeyler olsun, her şeyi laptoplarla yapar olduk. Hayatımıza getirdikleri kolaylıklar gün geçtikçe gelişirken laptoplar küçüldü, netbook formunu aldı. Yanımızda taşıma kolaylığının da gelmesiyle artık yanında dizüstü bilgisayarı olmadan dışarıya çıkamayan insanlar türemeye başladı.
Durum böyle olunca her an kullandığımız bu bilgisayarları kişiselleştirme, daha bize özel bir hale getirme ihtiyacı doğdu. Bunun en güzel örneği laptop sticker çeşitleri. Her yerde kolaylıkla bulunamasa da internet üzerinden rahatlıkla satın alınabilen bu stickerlar, laptoplarını kişiselleştirmek isteyenler için birebir. Kendinden yapışkanlı olarak satılan bu laptop stickerları arasında her türlü zevke hitap eden ürünler rahatlıkla bulunabiliyor. Çeşitleri arasında ünlü ressamların tablolarından tutun modern çizgiler taşıyan çizimlere kadar birçok model var.
Örneğin gezgin bir ruha sahipseniz, en büyük tutkunuz dünyanın ünlü şehirlerini görmekse bu ünlü şehirlerin de stickerlarını rahatlıkla bulabilirsiniz. Netbook sahibiyseniz de üzülmeyin, bu ürünler netbook sticker olarak da satılıyor.
Yaratıcılığınızı ön plana çıkartarak gittiğiniz her yerde laptopınızı açtığınız anda dikkat çekmek istiyorsanız bir an önce bu ürünlerden edinmelisiniz. Son derece uygun fiyatlara internet üzerinden bulabileceğiniz bu ürünler uzun süre dayanabilecek özellikte olup her gün kullandığınız bilgisayarınızı tamamıyla size özel hale getirecek.

5 yorum:

  1. Bence cok guzel:) hayata renk katmak lazim
    sevgiler bende beklerim
    omurinandi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Çok da güzel oluyorlar, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım buna.Çok güzel bişeymiş.Neler çıktı böyle :D Teşekkürler :)

    Benim blogumada beklerim seni;
    http://pamuk-sekeer.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Bu stickerlar gerçekten süpermiş yalnız notebook modeline göre değişiyor her notebook a göre olmayanlar var

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlı görünüyolar. ama ben tablet için düşünüyorum var mı tablete uygun olanlar

    YanıtlaSil