17 Haziran 2016 Cuma

Erkek Ceket Modellerine Özel 5 Püf Nokta

Erkek ceket, blazer modellerinin en büyük avantajı, yapacağınız başarılı bir kombinle bu parçaları hem bir akşam arkadaşlarla kahve içmeye giderken, hem şık bir davette, hem de dilerseniz oldukça spor ve rahat bir günde giyebiliyor olmanızdır.
 
İnce detaylarla tamamen başka bir tarza bürünebileceğiniz bu ceketleri kombinlerken, sizin için hazırladığımız birkaç püf noktaya kulak verirseniz, tek bir ceket ile bambaşka tarzlara bürünmeniz mümkün.
1. Gecenin Şıkı Olun 

Şık bir davete veya bir düğüne katılıyorsanız koyu renk bir ceket her zaman doğru tercih!
Örneğin; siyah bir ceketin içine giyeceğiniz beyaz bir gömlek ve yine siyah bir kravatla kolayca gecenin şıkları arasına girmeniz mümkün. Bunun yanında biraz daha farklı ve tarz olmak istiyorum derseniz, size koyu tonlarda lacivert bir takım ve aynı renk kravat ile siyah gömleği kombinlemenizi öneriyoruz.

2. Sportif ve Göz Alıcı 

Sportif olmak, sizin için en az şık olmak kadar önemliyse, önereceğimiz ilk adım kendinize basic bir tişört seçmeniz. Ardından koyu kahve keten bir pantolon veya dilediğiniz tarzda bir kot pantolon üzerine giyeceğiniz ceketinizle spor olduğunuz kadar şık da olacağınız aşikar.
3. Süveterin Modası Asla Geçmez

Doğru renk ve desenler seçildiğinde gömlek & süveter ikilisinin ne kadar çekici olduğunu hepimiz biliriz. İşte bu noktada size tavsiyemiz, bu ikiliyi seçeceğiniz şık bir ceketle tamamlamanız olacak. Böylece bulunduğunuz ortama göre spor kaçabilecek süveter ve gömlek kombininize dahil edeceğiniz bir ceket, size hem rahat hem de şık bir görünüm kazandıracak.

4. Kış Aylarında Şık Kalmak Mümkün 

Kış aylarında maruz kaldığımız soğuk havalar yüzünden oldukça kalın kazaklar giydiğimiz malum. Tek parça, kalın giysiler giydiğinizde kullanabileceğiniz aksesuar azaldığı için düzenli ve şık bir görüntü vermeniz zorlaşabilir. Fakat bunun için de bir önerimiz var: Şık bir ceket! Tahmin ettiğiniz gibi, şöyle kalın mı kalın, boğazlı gri bir kazağın üzerine giyeceğiniz siyah bir ceket, sizi aniden bir kış prensine dönüştürmek için yeterli olacak.
5. Ceket Cebindeki Mendil Mucizesi 

Evet, yanlış duymadınız! Yıllardır kullanıp gördüğünüz bir cep mendili, ceket kombinlerinde bir mucizeye sebep oluyor. Uygun desenler ve parçalar kullandığınız takdirde, taşıdığınız spor bir kombini aniden şıklaştıracak en küçük parça bir mendil olacaktır. Bu alanda ise size önereceğimiz en uygun kombin önerisi, ince bir triko üzerine giyeceğiniz ceketin cebine trikonuzun tonlarında bir mendil yerleştirmeniz. Böylece ufak bir parça dokunuşu ile aniden iki kat özenli ve şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Sadece tek bir ceket ile bu 5 püf noktayı kullanarak, https://www.beymen.com/erkek-giyim-10013 linkinden Beymen'in birbirinden farklı erkek ceket ve tüm giyim modellerine göz atabilir, moda ve

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder