24 Aralık 2013 Salı

Beauty Bar Anatolium AVM de Açıldı!

Bursa da yaşayanlar bilir her kozmetik markasına ulaşmanın kolay olmadığını. Hele ki NYX gibi büyük bir markanın ürünlerini koca Bursa da bulmak daha önce imkansızdı. Ta ki Beauty Bar Anatolium AVM de açılana kadar;) 
Geçtiğimiz haftasonu diğer Bursalı blogger arkadaşlarımla toplandık ve çok merak ettiğimiz bu mağazayı ziyarete gittik. Kapıdan girer girmez neler yaşadığımızı tahmin etmek zor değildir herhalde=) Her bayanın yapacağı gibi kendimizden geçtik desem yeridir. Bir de hiç deneme fırsatı bulmadığımız, görmediğimiz ama adını internette sıkça duyduğumuz bir marka olunca gerisini siz düşünün. NYX ürünlerinde mıncıklanmadık yer bırakmadık:)

İlk görüşüm olarak söyleyebileceğim tek şey ürün çeşitliliği fazlalığı. Her zevke hitap edecek bintürlü ürün var. Beğenmemek imkansız. Allıklar, far paletleri, rujlar, rimeller, pudralar, ojeler ve çok çok dahası. Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka olması da en büyük artılarından biri.

NYX ürünleri dışında Bellefontaine cilt bakım ürünleri de mağazada geniş bir yere sahip. 20 li, 30 lu, 50 li yaşlara kadar ayrı ayrı ürün grupları mevcut. Operasyon müdürü Gülşen Hanım sayesinde çok şey öğrendik o gün. Buradan tekrar teşekkür ederim.

Gün sonunda bizi eli boş göndermeyen, hediyeleri ile gönlümüzü birkez daha çalan Beauty Bar a çok teşekkür ederim. Şu far paletinin güzelliğine bakarmısınız? Renkler tam benlik. Bu paletle bir yılbaşı makyajı videosu birkaç gün içinde youtube kanalımda olacak Takipte kalın;)

Harika bir gün geçirmemizi sağlayan bizi NYX ile tanıştıran Zeynep Hanıma,
Ürünler hakkında ki açıklayıcı bilgileri bizimle paylaşan Gülşen Hanıma,
Makyaj tüyoları aldığımız ve uygulamalı makyaj yapıp bizi güzelleştiren Sinan Beye,
ve diğer tüm mağaza personeline güleryüzleri, misafirperverlikleri için ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Beauty Bar Anatolium AVM de!

Beauty Bar Facebook 

5 yorum:

  1. Allahim inananiyorum. Watsonslardan gina gelmisti. Hicbir aradigimi bulamiyordum. Kredi karti da kullanmiyorum ki internetten alayim. Insallah aradiklarim orada vardir. Heyecanlandirdin beni sabah sabah.

    YanıtlaSil
  2. Marka cesit liligi yok galiba ? Olsun. :)

    YanıtlaSil
  3. Waowwww süper habermiş bu hemen gidip bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
  4. bursaya gittiğimde mutlaka uğramalıyım sanırım :) paylaşımın için teşekkürler tatlım...

    YanıtlaSil
  5. uğrama fırsatım olmadı fakat nyx drugstore markasıdır ve max.7-15 dolar arası raf fiyatı ortalaması vardır, genel olarak tüm ürün gamlarında....high-end make up brand değildir yani..Türkiye fiyatlarını merak ettim doğrusu? mark-up fiyatlama yapmamışlardır umarım?....:)) Malum BURSA'da herşey İstanbul'a göre bile fahiş...

    YanıtlaSil