19 Ekim 2012 Cuma

Canvas Tablo ile Sınırları Kaldırın


Tablo, evin dekorasyonunu tamamlayan önemli bir ayrıntıdır. Kimi zaman genel dekorasyona göre bir tablo seçilirken, kimi zaman tabloların ön planda olduğu bir dekorasyon seçebilirsiniz. Ev dizaynında bu kadar önemli bir yere sahip olan tablonuzu kendiniz tasarlamaya ne dersiniz? Canvas tablo ile ilk etapta tablolaştırmak istediğiniz bir fotoğrafı yükleyin, canvas tablo modelinizi seçin ve sadece kargo ile size teslim edilmesini bekleyin.

Tablonuzu tamamen kendiniz yapabileceğiniz gibi birçok farklı seçenekten de yararlanabilirsiniz. Başyapıtlardan oluşan geniş koleksiyondan birini seçerek bu zamana kadar sanat tarihinde önemli bir yere sahip olan ressamların eşsiz tablolarını seçebilir, dekoratif tablolar ile ev tasarımınızı güçlendirebilirsiniz. Kanvas tablo seçiminizi yaparken kendinizi şehirlerin canlı veya huzurlu ortamına bırakın. Şehir tabloları ile kendinizi tam da orada hissedin. Birbirinden güzel ve renkli manzara ile oluşan koleksiyondan biri ile sonsuzluğun ne demek olduğunu anlamaya çalışın.

Soyut dünyanın kapılarını canvas tablo ile aralayın! Soyut çalışmalar ile birçok farklı çalışma arasında kaybolun. Siyah-beyaz tablolar ile nostaljik ve duygusal anları evinizin en güzel alanına taşıyın ve diğer tüm seçeneklere göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder