26 Ocak 2015 Pazartesi

Sevdiklerinizi Hediyemucidi ile Şımartın



Herkesin unutulmaz bir hediye arayışında olduğu Sevgililer Günü’nde hediyemucidi.com sizin bu arayışınızı mutlulukla sonlandırıyor. Kişiye özel, farklı, cüzdanınızı boşaltmayacak hediye seçenekleri sevdiğinizin yüzünü güldürecek.
 “Sevgili Eldiveni”
 Sevgililer Günü’nde ellerinizi aşkın renginden seçin. Kalp şeklinde iki el girişi olan “Sevgili Eldiveni” ile hem
kış günlerinizi sıcacık geçirin hem de sevdiğinizle ellerinizi hiç ayırmayın.

 Sen ve Ben Kalbin İki Yarısı” Yastık Kılıfları
 Hayatınızdaki en önemli kişiye uykusunda dahi yanında olduğunuzu hatırlatıp, farklı bir yolla seni seviyorum demek için “sen ve ben kalbin iki yarısı” ideal bir seçenek. Hediyemucidi.com’da 12 farklı yastık kılıfından size en uygun olanını seçin; sevdiğiniz hergün hediyenize başını koysun.
 “Kişiye Özel 1 Metre Yastık”
 Sevdiğiniz yanınızda yokken size dublörü eşlik etsin. Sevdiklerinizin yüksek çözürlüklü fotoğrafını hediyemucidine yollayın 2 gün içerisinde 1 metre olarak geri yollasınlar. Hem de sürpriz hediyelerle…

  “AŞK YASTIKLARI”
Siz de bir elmanın iki yarısıysanız, “Aşk Yastıkları” tam size göre. İki koca yarım kalp birleşip bu aşk yastığını oluşturuyor; aynı sizin gibi. Sevgililer Günü’nde sevdiğinize bu yastıktan hediye ederek kalbinizin yarısının onda olduğunu en zarif yolla anlatabilirsiniz.

 “ARKADAŞIM YASTIK”
Hediyemucidi “Sevgililer Günü”nde yalnız olanları da unutmamış ve bugüne özel bir yastık üretmiş: “Arkadaşım Yastık”. Sarılan kol biçimindeki bu yastık sizi bir nebze olsun teselli edebilir.


Bu ürünlerden sipariş vermek ve daha fazla ürünü görmek için www.hediyemucidi.com u tıklayabilirsiniz. Keyifli alışverişler…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder