18 Kasım 2013 Pazartesi

ATALIER REBUL: Vücut Kremi

Osmanlı’dan Günümüze 118 Yıllık Deneyim ve Mirasıyla Yeniden Yorumlanan; Atelier Rebul

118 yıl önce Türkiye’nin ilk eczanesi olarak, Beyoğlu’nda Jean Cesar Reboul tarafından Grande Pharmacie Parisienne – Büyük Paris Eczanesi olarak kurulan Rebul Eczanesi, kurulduğu yerde yaşamını halen sürdüren ve günümüze kadar gelen tek eczanedir. 1938 yılında Türk halkını Lavanta Kolonyası ile tanıştırmış, İstanbul beyefendilerini etkisi altına alarak kendisine hayran bırakmıştır.
118 yıllık tecrübesini  Fransız zerafeti ve farmakolojik uzmanlığıyla harmanlayarak  bu  mirası yeniden yorumlayan Rebul, yarattığı Atelier Rebul markasıyla kendini yeniliyor, sizler için nesillerdir süregelen bilgi birikimi ve deneyimi sayesinde, doğanın saflığını bir sanatçı hassasiyetiyle işliyor, güzelliği ve sağlığı bilimsel uzmanlıkla bir araya getiriyor.
  Atelier Rebul koleksiyonlarında yer alan kolonya, parfüm, vücut bakım ürünleri, ev parfümleri, mumlar, erkek bakım ürünleri, cilt bakim ürünleri icin çeşitli hammaddeler dünyanın her köşesinden çeşitli hammeddeler, özenle seçilerek biraraya getiriliyor. Atelier Rebul bir asrı geride bırakan kalite geleneği ile kokusuyla, dokusuyla, hissettirdiği iç ferahlığıyla hazzın mimarı olmaya devam ediyor... 

Özetle Atalier Rebul un böyle bir hikayesi var. Uzun yıllara dayanan bir marka olması işinde ne kadar iyi olduğunun kanıtı bence. Birbirinden güzel ürün çeşitliliği ve kalitesi adına yakışır bir marka. Yöntem PR ile bana ve diğer blogger arkadaşlarıma çok güzel hediyeler gönderdiler ayrı ayrı. Bazılarına parfümler, bazılarına kolonyalar veya bende olduğu vücut kremleri geldi.

MY SPA koleksiyonunda 7 farklı ürün grubu var. Ayrı kokulara sahip. Ve sadece vücut kremi değil. Vücut losyonu, el kremi ve duş jelleri. Her bir grubun kokusu ayrı koku da. Eminim çoğu kişi kendi kokusunu rahatlıkla bulacaktır. Peki bu nasıl olacak Özlem? derseniz eğer. Yazının altında Atalier Rebul a ulaşabileceğiniz adresler mevcut. Çok kısa zaman sonra da online satışı bile başlayacakmış! Takipte kalalım;)


BRANDIUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Küçükbakkalköy Mah. Dudullu Yolu Cad. Erenköy Gümrük Karşısı 1B - 58 Ataşehir / İstanbul Tel: +90 216 572 89 53
ZORLU CENTER
Zorlu Center Koru Sokak No: 2 /15 Kat: B2 Beşiktaş / İstanbul Tel: +90 212 353 63 09

   Yöntem PR ye ürün gönderimi için teşekkürler.

1 yorum:

  1. izmirden sevgiler.. blogunuzu kendime faydalı buldum takipteyim, bana da beklerim=)

    YanıtlaSil