20 Ocak 2011 Perşembe

Sevgililer Günü Önerileri : SWATCH

14 Şubat a  az zaman kala firmalar yavaş yavaş bu özel gün için koleksiyonlarını ortaya çıkarmaya başladılar.Bunlardan ilki Swatch.
( P.S :Zaman zaman size sevgililer günü önerileri altında tüyolar vereceğim,takipte kalın;)

Şimdi gelelim Swatch ın 14 Şubat koleksiyonuna.Ben çok sevdim.Yine her şey çok şirin.Zaten Swatch a karşı özel bir ilgim var benim,sevmemem mümkün değil.Çünkü erkek arkadaşımdan ilk sevgililer günün de aldığım hediye Swatch ten bir yüzük tü.Yeri çok ayrı bende.(L)Hala da takarım, 4 yıl geçti aradan ama hiçbir şeyi yok ilk gün ki gibi çok sağlam.



 Bu yıl ki “Love Koleksiyonu” pembe ve mavi renklerdeki iki farklı model saati ile Swatch mağazalarındaki yerini alıyor. Biri size,diğeri sevdiğinize.Daha n'olsun;)

Ve önemli bir not :
Tüm Dünya da sadece 777 tane üretilen bu özel kutulu saatler ve pembe mavi ile beraber satılacak. "Blessing of Love" ve "Belief of Love" ismini taşıyan bu iki saat modeline sahip olmak için elinizi çabuk tutun çünkü Türkiye’ye sadece 10 adet gelicekmişşş...:(
 
 


Puzzle My Heart” isimli bijuteri seti ise kırmızı, turuncu ve pembe renklerden oluşan puzzle parçalarından oluşmuş gibi görünen kalpli metaller ile süslenen küpe, yüzük, kolye ve yüzükten oluşuyor
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder