22 Şubat 2016 Pazartesi

Zenfone 2 Özellikleri



Akıllı telefon piyasasına sonradan girmesine rağmen, birbirinden güzel tasarımlı akıllı telefonlar ile adını duyurmayı başaran, Asus firması çıkardığı son model ile büyük bir beğeni kazandı. Zenfone 2, şık tasarımı ve teknolojik özellikleri ile akıllı telefonda bulunması gereken birçok özelliği, bünyesinde barındırıyor.
Siyah, beyaz, gri ve altın renklerine sahip olan telefonun dış kasası, şık ve oldukça dayanıklıdır. Zenfone 2, 5.5 inch büyüklüğünde ekrana sahip ve 152 mm uzunluğundadır. 10.9 mm kalınlığa sahip olan telefon, 170 gram ağırlığa sahiptir.
Plastik bir kasaya sahip olan telefonda, arka yüzey kavisli olarak tasarlandı. Bu özelliği ile avuca tam oturabilme özelliğine sahiptir. Diğer telefonlardan farklı olarak güç butonu, telefonun üst kenarına yerleştirilmiş. Ses butonları ise arka yüzeyinde bulunuyor.
Zenfone 2 Ekran ve Arayüz Özellikleri
Full hd görüntü kalitesi, telefonun üstün özelliklerinden bir tanesidir. 403 ppi piksel yoğunluğu ile birçok uygulamayı kullanmaktan keyif alabileceğiniz bir görüntü kalitesi karşınıza çıkıyor.
Birçok telefonda olan, günışığında kullanılabilen ekran özelliği, bu modelde de var. Korumalı cam yüzeyi sayesinde, oldukça dayanıklı bir ekrana sahip.
İşletim Sistemi Özellikleri
İşlemcisi, intel firmasının ürettiği 4 çekirdekli ve 2.3 GHz hızına sahip atom işlemcidir. Atom işlemci sistemi ile birçok uygulamayı hızlı bir şekilde kullanabiliyorsunuz. İşletim sistemi ise android 5.0 ve bu işletim sistemi birçok akıllı telefonda bulunuyor.
Telefon fiyatları ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi için; http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/asus-zenfone/2-ze551ml-32gb-p204654096 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder