22 Şubat 2016 Pazartesi

Ayakkabı Nevzat Onay İmzalı Olmalı!



Hem kaliteli hem de şık bir ayakkabı satın almak için illa astronomik rakamlar ödemeniz gerekmiyor. Bütçenizi sarsmadan da rahat, kaliteli, trendleri takip eden ayakkabı modellerine sahip olabilirsiniz. Erkek, kadın ayakkabılarında yılların tecrübesi ile hizmet veren ve her yeni sezonda birbirinden konforlu ayakkabı koleksiyonları sunan Nevzat Onay 2016 ilkbahar-yaz ayakkabı modelleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Ayakkabı her şeyden önce her mevsim göz ardı edilemeyecek kadar önemli bir ihtiyaç. Fakat özellikle yoğun iş yaşamında, gün içinde sürekli aynı ayakkabı içerisinde olacak ayakları korumak için rahatlık daha ön planda olmalı. Mevsimine özel materyallerin kullanılmasının yanı sıra, farklı ayak yapılarına göre özel olarak tasarlanmış ayakkabılar tercih edilmeli!  

2016 Ayakkabı Modasında Nevzat Onay!

Yıllardır sektörde olmasına rağmen adını Cabani markası ile duyuran köklü şirket nevzat onay çocuk hariç erkek ve bayan ayakkabılarında kalite ve moda anlayışını birleştiriyor. Deri, rugan, napa, nubuk, açma deri, antik, süet, keten gibi pek çok malzemeyi günün modern insanına en iyi tasarımlarla ulaştırmayı hedefleyen markanın kaliteden ödün vermeyen işletme anlayışı takdire şayan! 

2016 Ayakkabı modasında titiz çalışmaları ve kalitesi ile öne çıkan Cabani markasında spordan klasiğe pek çok kategori yer alıyor. Dünyanın pek çok ülkesi tarafından tanınan ve tercih edilen Nevzat Onay imzalı ayakkabı modellerini http://www.cabani.com.tr/Nevzat-Onay-Bagciksiz-Klasik-Erkek-Ayakkabi-Siyah-Rugan_3304.html linkinden inceleyebilir modaya yön veren çizgileri ve kalitesi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder