12 Kasım 2016 Cumartesi

Bebek Maması Seçerken Dikkat Edin

Anne sütü bir bebeğin büyümesi ve gelişmesi için elbette en öncelikli olan tercih olmalıdır. Yalnız bazı durumlarda maalesef annede süt olamayabiliyor ya da mevcut süt bebek için yeterli doyuruculukta olmayabiliyor. İşte böyle durumlarda yapılabilecek en doğru şey doğru bir mama tercih etmek olmalıdır. Buradan da anlaşılacağı üzere uzamanlar dahil herkesin ilk önceliği muhakkak anne sütüdür. Anne sütünün sonlandırıldığı ya da yetmediği yerlerde ise mamalar çocuklar için hayati önem taşımaktadır.

Eğer sütünüz yetiyorsa ilk 6 ay bebeğinizi mutlaka anne sütü ile beslemenizi tavsiye ederiz. Mama seçimi ise anne sütü gibi tek tercihle olmamakta. Onlarca çeşit mama içerisinden bebeğinizin için en uygun olanı bulmalı ve düzenli saat aralıkları ile bebeğinizi seçtiğiniz mama ile doyurmalısınız. Bebelac 2 Gold devam sütü 6. Aydan 9. Aya kadar annelerin bebekleri için ihtiyaç duyduğu her şeyi karşılayabilen en ideal mamadır. Vitamin ve mineraller açısından oldukça destekleyici bir mama olan Bebelac, omega 3 ve omega 6 yağ asitleri ile de bebeğinizin beyin ve göz gelişimine de katkı sağlamaktadır. Buradan da anlaşılacağı üzere bebeğinizin için öncelikli tercihiniz daima anne sütü olmalıdır. Fakat stres ve sağlık sebepleri gibi anne sütünün yetmediği durumlarda ise iyi ve kalitesine güvendiğiniz bir bebek maması markası ile yolunuza devam etmeniz oldukça önemlidir. Özellikle bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını bu mama ile karşılayacağı düşünüldüğünde seçimlerinizin önemi bir kez daha anlaşılıyor.
Elbette bebeğinizin sağlıklı gelişimi ve ihtiyaçları için hiçbir masraftan kaçınmıyorsunuz. Fakat uzun süre devam edilen bu masraflar artık yavaş yavaş belinizi bükmeye başladıysa ya da aynı kaliteyi çok daha uygun fiyata temin edebileceksiniz. Buradan bebeğiniz için en doğru mama tercihini ve bebeğiniz için ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi yüksek kalite ve düşük fiyatlarla temin edebilirsiniz. Sağlığın asla şakaya gelmediğini bildiğimizden bebek maması tercih ederken içeriğini iyi incelemeniz ve bebeğinizin ihtiyaç duyduğu gıdalara yönelmenizi tavsiye ederiz. Sağlıklı yarınlara ulaşmanın yolu sağlıklı bireyler yetiştirmekten geçer. Mutlu bebekleriniz için doğru mamayı tercih edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder