29 Eylül 2016 Perşembe

Yavrularımızın eğitimi



Çocuğumuzun eğitimi konusunda hepimiz çok hassasız. Onların geleceği için herşeyi yapmaya hazırız. Bizlerin erken dönemde onlara örnek olması ve yönlendirmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz. Şunu unutmamak lazım ki erken dönemde edinilen alışkanlıklar onların hayat boyu arkadaşı olacak.

Ben araştırmalara şimdiden başladım, çocuğuma örnek olacak şekilde nasıl hareket etmeliyim, onu gönderebileceğim okullar hangileri, hangi dersleri almalı. Bu soruların cevabını bulmak inanın zaman istiyor ve onların geleceği için hayati önem taşıyan cevaplar bunlar.

Bu araştırmaları yaparken beni en çok şaşırtan şeylerden biriside okullarda ve diğer eğitim kurumlarında teknolojinin kullanımı oldu. Bizim çocukluğumuzdaki bir çok değişmiş ve yerini akıllı cihazlar almış.

Mesela yabancı dil eğitimi için artık kursa gitmeye bile gerek yok. Evinizden günün istediğiniz saati ve haftanın hergünü hem de Amerikalı öğretmenlerden ders alabiliyorsunuz. Size bu imkanın sunan Open English online ingilizce okulu ilerleyen zamanlarda çocuklara yönelik eğitimler de vermeyi planlıyor. Sırf çocuğuna daha fazla yardımcı olmak ve İngilizce sitelerden farklı şeyler öğrenmek isteyen anneler var.

Kısacası melek yavrularımız için cevaplanması gereken bir çok soru var ve onların eğitimi bu sorular arasında en önemli olanları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder