20 Kasım 2015 Cuma

Evinizin de bir tarzı olsun

Eviniz huzura sahip olduğunuz, size ait en güzel yerdir. Evinizi ne kadar çok severseniz yaşamınızı o kadar güzel hale getirirsiniz. En güzel eşyaları almak, evinize yeni bir hava katmak ve tarz sahibi bir eviniz olsun istemez miydiniz? Tamamen size özel olacak eviniz için sizi www.altincicadde.com adresine davet ediyoruz.

Mobilyalarınızı değiştirmek için en uygun fiyatlara site üzerinden ulaşabilirsiniz. Evinizin şekline göre ikili, üçlü, L tipi koltuk çeşitlerinden istediğinizi seçebilirsiniz. 3 iş günü içerisinde de ürününüzü teslim alabilirsiniz. Farklılık yaratmak ve evinize değişik bir tat katmak istiyorsanız puflar da bir başka seçenek.

Koltukta otururken bile keyfine düşkün olanlar için tekli koltuk seçenekleri bile mevcut. Mobilya anlamında aklınıza gelecek her ürünün satışını gerçekleştiriyorlar. Bunlar arasında yemek, çalışma masaları ve bu masalara uygun takımlar; orta, zigon, yan, katlanabilir gibi farklı özelliklere sahip sehpalar; sandalyeler, şifonyer ve komodinler, konsollar, kitaplıklar, raflar ve tv üniteleri ile evlerin olmazsa olmazı dolaplar. Dilerseniz markalara göre filtreleme işlemini de yapabiliyorsunuz ürünler arasında.

Sunulan özel dekorasyon çeşitleri arasında aynalar, isterseniz masanıza koyabileceğiniz isterseniz duvarınızı süsleyebileceğiniz saatler, tablolar, renk renk mumlar, dekoratif objeler, vazolar, farklı boylarda çerçeveler, şömine aksesuarları ve şaraplıklar. Kısacası evinizi özel kılmanızı sağlayacak aklınıza gelen her şey!

Mobilyalarınızın akşam da güzel bir aydınlatma ile keyfini çıkarmak sizin de hakkınız. Ürünler arasında bulunan lambaderler, abajurlar, avizeler ve apliklerle bunları çok rahatça yapabilirsiniz. 

Hazırladığınız muhteşem yemekleri sunmanız için size muhteşem sofralar hazırlamanızda işinize yarayacak ışıl ışıl ürünler sofra kategorisinde! Her kullanım için özel olarak tasarlanmış kadehler ve bardaklar, sürahiler, karaflar, bardak altlıkları, tepsinler, meyvelikler, servis tabakları, saklama kapları, baharatlıklar hepsi ayrı ayrı incelemeniz için bekliyor. Her ayrıntıyla uğraşmadan hepsi bir arada olsun mu isterdiniz? O zaman sizin için hazırlanmış olan yemek ve kahvaltı takımlarını incelemenizi öneririz.

Sadece evinizin içini değil dışını da renklendiriyorlar. Bahçelerinizde kullanacağınız, soğuk kış günlerinde bile bırakıp evin içine girmek istemeyeceğiniz bahçe mobilyaları ile bahçelerinizi de tarz sahibi oluyor.

1 yorum: