5 Mayıs 2014 Pazartesi

Bursa Kına-Düğün Salonu Önerisi Olan?

Kızlar bu defa sizlerin yardımınıza ihtiyacım var.
Bursa da kına veya düğün için önerebileceğiniz salonlar var mı? Kına için aklımda birkaç yer var ama düğün konusunda sıfırım tamamen. Yakın çevredenizden "aaa salon çok güzeldi" gibi sözler duyduğunuz salonlar hangileri:)

P.S: Düğünüm seneye olacak ama şimdiden bir tarih netleştirip salonu tutmak istiyoruz.

Şimdiden teşekkürler :*

9 yorum:

  1. merhaba ;hayırlı olsun...geçen sene gittiğim ve çok beğendiğim kimlik mağzasının ara bahçesi salon ismini hatırlamıyorum ama çok ferah çimler üzerinde şık bir yerdi , kına içinde istasyon (pembe çarşının orası) erkekler bahçede vakit geçirebiliyor otopark problemi yok ulaşım rahat..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kimliğin arkasındaki kır düğün salonu nazende :)

      Sil
  2. merhaba, öncelikle hayırlı olsun :) düğün için gold salonlarını önerebilirim. ablamın düğünü gold salonlarından birinde olmuştu. hem şık, hem ferah ayrıca pasta ve ikramlar da çok lezzetliydi. yemekli bir düğün düşünüyorsan bir sürü otel var zaten. kına içinse gönlüferah oteli önerebilirim. ama düğün çok önemli bir gün, tabi ki bunlar sadece tavsiye. eminim sen de bol bol araştıracaksın. mutluluklar. sezen

    YanıtlaSil
  3. Yemekli düğün düşünmüyorsanız Gold'u bende öneririm. Kuzenimin düğünü orda oldu ve çok güzeldi bizde organizasyon ikram vs. Kına için Konak 18 olabilir. Ya da çok kalabalık olmayacaksa hamamda olabilir.

    YanıtlaSil
  4. Benim düğünüm zas teras düğün salonunda oldu. biz çok memnun kaldık

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle hayırlı olsun tatlım.Youtube'den öğrenmiştim istemeye geldiklerini çok sevinmiştim:)
    Soruna gelirsek bende arkadaşlar gibi Gold'u öneririm.Kuzenimin düğünü orda oldu ve biz çok beğenmiştik.Onlarda memnun kalmıştı.Ben yine de anneme bir sorayım.Olmadı yeni fikirleri tekrar yazarım:)
    Bana da beklerim http://sansaafashion.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Ben de GOLD'u öneririm.. benim düğünümde orada oldu.. herkes çok memnun kaldı.. ayrıca ikramları çok güzeldir. Bence yemekli düğün yapmaktansa böyle bir düğün yapmak daha güzel oluyor.. EMİNE

    YanıtlaSil
  7. Gold'u bende beğeniyorum güzel bir hizmet anlayışları var .

    YanıtlaSil