28 Eylül 2017 Perşembe

Kartınızı Kuveyttürk İle Güvene Alın

Banka kartları ile yapılan işlemler ve banka kartlarının maruz kaldığı dolandırıcılıklar son dönemlerde iyice ortaya çıkmış durumda. Her ne kadar kişilerin ihmalkarlıkları buna sebep olabilse de bankanızın sizi bu durumdan ne derece koruduğu da büyük bir önem teşkil ediyor. Kart hırsızlığı ve özellikle internet üzerinden yapılan alışverişlerde güvenilir olmayan adresler ile karşılaşılması kişileri ciddi bir paniğe sürükler oldu. Bunun için bankalar kendi çaplarında birçok önleme başvursalar da en iyi önlemler arasında sanal kart uygulaması ilk sırada yer alıyor.

Artık hemen hemen tüm ihtiyaçların internet üzerinden yapıldığı gerçeği göz önüne alındığında yapılan işlemlerde kullanılan sanal kartın da önemi bir kez daha dikkati çekiyor. Kuveyttürk sanal kart, özellikle internet üzerinden yaptığınız alışverişlerin güvenli ve sorunsuz bir biçimde gerçekleşmesini sağlaması açısından büyük bir öneme sahip. Sanal kart limitinizi kendiniz belirliyorsunuz ve mevcut asıl kredi kartınızın limitinden kesiliyor. Üstelik en güzeli de bunun için ek bir ücret ödenmiyor.

Sanal kart mevcut kartınızdan farklı bir kart numarasına ve güvenlik koduna sahip. Bu da kendinizi çok daha güvende hissetmenize olanak sağlıyor. Asıl kartınızın içerisinde bulunan yüksek limitin tehlikeye düşüp düşmediğini sürekli kontrol etme dönemi sanal kart ile tarihe karışmış durumda. Üstelik limitinizin kontrolü de tamamen sizin ellerinizde. Sanal kart limitini isteğinize ve ihtiyacınıza bağlı olarak istediğiniz zaman sıfırlayabilir ya da arttırabilirsiniz.

Kuveyttürk sanal kart sahibi olmak için yapmanız gereken tek şey Kuveyttürk kredi kartına sahip olmanız. Asıl bilgilerinizi saklı tutarak işlemlerinizi gerçekleştirmenin özgürlüğüne ve rahatlığına sanal kart ile varabilirsiniz.

Sanal kartı kullanmak kadar ona sahip olmak da sanıldığından çok daha kolay. Yapmanız gereken tek şey size en yakın Kuveyttürk şubesine gitmek ya da internet şubesinden sanal kart başvurusu yapmak olmalı. Alışverişlerinizi tedirginlik havasından uzakta güvenle gerçekleştirmek için atacağınız bu adım sayesinde alışveriş yapmak artık sizin için eskisinden çok daha eğlenceli ve kolay olacak. Kuveyttürk güvencesi ile sunulan bu hizmete sahip olmak için daha fazla beklemeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder