31 Temmuz 2017 Pazartesi

HIPICON.COM

Hipicon, önce özgün tasarımcılar ile markaları buluşturuyor. Sonrasında ise bu buluşmaları bir de müşteriler ile gerçekleştiriyor. Bütün bunları da müşterilerini mutlu etmek için yapıyor. Mutlu olmak için bize farklı bir alışveriş deneyimi yaşatan hipicon.com gerek paylaştığı içerikler gerekse de ürünleri ile ilham veren bir online platformdur.

Bize kendisini takip ederken keyifli anlar yaşatan bu platformun ürünlerinden kendimize, evimize, arkadaşımıza, ailemize ya da sevgilimize almamak içten bile değil. Sayfada mobilyadan takılara, dekorasyon ürünlerinden saatlere kadar birbirinden tasarım ürünler bulunuyor. Baktıkça bakasımız geliyor, aldıkça alasımız. Benim en sevdiğim mobilya kategorisindeki ürünlerin başında Hamm markasının Zarife isimli orta sehpası geliyor. Meşe ağacından üretilmiş olan sehpa evimin ahşap ağırlıklı dekorasyonuna harika bir uyum sağladı. Renk itibari ile de ahenkle dans eden sehpayı ilk gördüğümde aşık olmuştum. Gözümün önüne evimdeki duruşu geldiğinde ise kendimi ücretini ödemek üzere kredi kartı bilgilerini girerken buldum. Markanın birbirinden güzel ve farklı daha bir çok ürünü olduğundan dolayı sehpası satın alırken onları da incelemekten kendimi alıkoyamadım. Kendi kendime hepsine sıra geleceğini mırıldanıp bu sefer kendime de bir ürün almak aklıma geldi. Eğer benim gibi takı meraklısı iseniz siz de ürünleri görmeden sayfayı kapatmayın derim. Gözümü alamadığım ama almak için sıraya koyduğum takı kategorisindeki Blooming Happiness isimli yüzüğe de sıra gelecek elbet. Fiyatı normal bir gümüş yüzüğe göre çok fazla olsa da formu elde şekillendirilerek özel renk uygulaması yapılmış sünger kullanılması bu fazlalığı haklı çıkartıyor. Özel bir yere davet edildiğinizde ya da arkadaşlarınız ile olan günlük buluşmalarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tasarımı itibari ile her yere kolay bir şekilde uyum sağlayan yüzük sitenin benim için en sevdiklerim listesinin ilk üçünü zorlar niteliktedir.

Alışverişi güvenli ve kolay, ürünleri farklı çünkü tasarım olan hipicon ile anlaşmamak çok zor görünüyor. Bir kere ürünlerine baktığınızda kendinizi almaktan hiç bir şekilde vazgeçiremeyeceğiniz kesin bilgidir. Bu kadar avantaja bize de ürünleri keşfetmek, beğenmek, belki alınacaklar listesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder