25 Ocak 2017 Çarşamba

Kaliteli Kanvas Tablo ve Özellikleri

Tuval bezi üzerine dijital baskı tekniği kullanılarak yüksek kaliteli renk ve canlı baskı sistemi ile oluşturulan tablolardır. Kanvas tablo modellerinin en büyük özelliği yüksek çözünürlük içeren baskı tekniği kullanılması ve tuvallerin orijinalleri ile ayırt edilemeyecek kalitede olmasıdır. Tabloları isterseniz kendi görsellerinizden seçebilir ya da zengin resim arşivinden istediğinizi alabilirsiniz.


Kanvas Tablo Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Kanvas tablolarda kullanılan dijital baskı makinesinin çok güçlü olmasına dikkat etmeniz gerekir. Kanvas tablo nedir ve kanvas tablo basımında nelere dikkat ediliyor gibi soru sorduğunuz zaman firmanın hemen yanıt vermesi çok önemli. Geniş bir görsel arşivi bulunan firmalar ile çalışmanız her zaman için dikkat edilmesi gereken bir ayrıntıdır. Kanvas bezinin ise uzun ömürlü olması ve boyanın daha canlı görünmesini sağlaması gerekir. Kaliteli bir kanvas bezi 100 yıl boyunca aşınma ve solma gibi durumları göstermez.

Kanvas Tabloların Bakımı
Tabloların bakımlarında bazı püf noktaları bulunur. Üreticilerin tavsiyesi temiz ve hafif nemli bir bez ile tabloların tozunun periyodik olarak alınmasıdır. Kanvas tablo nedir ve kanvas tablonun özellikleri nedir gibi bir araştırma yapmanız ve tablo bakımı hakkında bilgi almanız gerekir. Odanızın sıcak ya da aşırı soğuk olmasının tabloya bir zararı olmaz.

Kanvas Tablolarda Kullanılan Çerçeve Özellikleri
İyi kalitede bir tablo alırken bazı noktalara dikkat etmelisiniz. Kanvasları çerçeveli ya da çerçevesiz olarak alabilirsiniz. Çerçeveli alacaksanız evinizdeki renk tonlarını da dikkate almalı ve seçeceğiniz çerçevenin rengini belirlemelisiniz. Çerçevede kullanılan ahşabın kalitesine dikkat etmeli ve problemli verniklerle kullanılan çerçevelerden kaçınmalısınız.
Tabloda.com ile ev ve iş yerlerinize ilginç dizaynlar getirebilir ve yaşam alanlarınızı daha ferah bir görünüme kavuşturabilirsiniz. http://tabloda.com kaliteli baskı teknikleri ile hazırlanan tabloların yüz yıl solmayan özelliği bulunur. Yüksek kalitede el işçiliği ile hazırlanan tablolarla ev ve iş yerlerinize modern ve klasik bir esintiyi getireceksiniz. İsterseniz tablonuzu kendiniz tasarlayabilir ya da zengin görsel arşivinden istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Özel sipariş verebileceğiniz gibi toplu alımlarınız için de kampanyalı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder