20 Aralık 2016 Salı

Giyinmek Sanattır

Giyinmek bir sanat olduğu kadar ilgi ve titizlik isteyen bir konu olmaktadır . Bu konuda en titiz davranan bireyler olaraktan bayanlar ön sırayı almaktadır. Bayanların kıyafet konusundaki seçimleri günlük yaşantıları ve diğer toplumsal faaliyetlerinde en gözde olmak ve şık giyimler konusunda yeni tasarımlar yaratmak maçlı olurken biz de bu konuya katkıda bulunmak maksatlı kurmuş olduğumuz www.bulvaar.com siz bayanlarımızın gardırop raflarında en şık tasarımlarınızı oluşturmak için yerleştireceğiniz ürünleri kataloglarında barındırmaktadır. Sizlerin çok rahat ve kolay giriş sağlayabileceğiniz web sitesi sayfaları eşarp modelleri, eşarp markaları, şal modelleri, şal markaları, bone modelleri, bone markaları ile bol seçenekler sunarken birbirinden avantajlı fiyat teklifleri ile sizlerin seçimlerini beklemektedirler.

En son moda tasarımlarının yer aldığı sayfalarımız sizlere bir mağaza havası yaratarak online mağaza gezmenin rahatlığını yaşatmaktadır. Online eşarp al karlı çık imajını tama anlamıyla yansıtmak maksadıyla yapılan çalışmalar bu konuda sağlayacağınız avantajlı ürün grupları ile sizlerin tercihlerine göre dizayn edilmiştir. Çalışmalarımızda öncelikle sizlerin firiklerine öncelik verirken en detaylı tasarımlardan yaptığımız seçeneklerle süslediğimiz sayfalarımızda tüm detaylı bilgiler bulunmaktadır. Bu amaçla arama motorlarına gerek kalmadan her internet bağlantısı sağlayabildiğiniz cihazınızdan açtığınız arama sayfalarındaki adres çubuklarına eşarp modelleri ,şal eşarp modelleri veya tek renk eşarp modelleri konusunda yapacağınız aramalarda bizim sizler için sunulmuş olduğumuz online mağaza girişinden başlayan görsel güzellikler sizleri bambaşka dünyalara götürecektir.

Ürün Modelleri Arasındaki Farklar 

İlk bakışta aralarında fark görülmeyen ürün çeşitlerimizde üretim aşamasında kullanılan malzemelerin içeriğine göre doku farklılıkları bulunan ürünlerimiz çeşitleri bakımından size sunduklarımız;

* Eşarp modelleri
* Şal modelleri
* Bone modeller
* Aksesuarlar
Olmaktadır. Bunların kendi içinde oluşturmuş oldukları çeşitlilik bakımından;
Şal çeşitleri
* İpek şal modelleri
* Tafta şal modelleri
* şifon şal modelleri
* Koton şal modelleri
* Paşmina şal modelleri
* Bükümlü şal modelleri
* Parlak şal modelleri
* Ferace şal modelleri
Olarak seçenekler arasında yer alan modellerdir. Bunların yanında bitmeyen seçeneklerimizden biriside bone çeşitleri olmaktadır.
* Tesettür böne modelleri
* Şallı bone modelleri
Olarak satışa sunulanlar arasında yer almaktadır. Satışlarımızda en değerli fırsatlar ve detaylı bilgiler www.bulvaar.com web sitesi aracılığı ile aktarılırken en önemli ve bilmeniz gereken noktalardan birisi mağazalarda elleyerek dokunarak almış olduğunuz ürünleri biz sizlere daha fazla seçenekler sunarak ve fırsatlar kullanmanızı sağlayarak online satış avantajlarını değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.
* Çünkü mağazadan aldığınız ürünün iadesinde tekrar mağazaya gitmeniz gerekirken biz sizi bu zahmetten kurtarmaktayız. Aldığınız ürünü teslim tarihinden itibaren beğenmediğinizde veya üretim hatası tespit ettiğinizde ücretsiz yerinizden hiç kıpırdamadan evinizden çıkmadan kargoya teslim ederek iade edebilirsiniz.
* Mağazadan giderek aldığınız ürün inceleme sırasında sizlerle ilgilenen görevlilerin yetersizliğinden sizi tatmin edici bilgileri, alamazken biz sizlere kurduğumuz destek hattı aracılığı ile tüm detayları zaman kısıtlaması yapmadan istediğiniz süre zarfında aktarmaktayız.
* Mağazaların geç saatlerde kapanması ve ihtiyacınız olan ürün için bir sonraki günü beklemeniz gerekirken biz sizlere 7/24 hizmet veren web sitesi vasıtasıyla tüm online alışveriş konusunda destek sağlayarak istediğiniz saatte ürün temin etmenizi sağlamaktayız.
* Yılın her mevsimi hava koşulları dışarıya çıkmaya müsaade etmezken biz kışın en soğuk günlerinde sıcacık evinizde sizlere hizmeti ayağınıza getirerek her türlü ihtiyacınızı istediğiniz an sunmaktayız.

Bütün bu fırsatların yanında güvenli online alışveriş hizmetinden yaralanmanız maksadıyla özellikle kredi kartı ile yapacağınız alışverişlerde kart bilgilerinizin güvenliği için yüksek güvenlikli şifreleme sistemi uygulanan işletim sistemi ile desteklenen web sitesi sizlerin her türlü online alışveriş güvenliğinizi sağlamaktadır. Bunun yanında kapıda ödeme seçenekleri sayesinde ürün elinize geçtiğinde yapacağınız ödeme kafanız rahat online eşarp al
seçeneklerinden faydalanmanızı sağlamaktadır. Ödeme imkanları bunlarla sınırlı kalmayıp
havale veya EFT yöntemi ile de ödemelerini yapabilmektesiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder