30 Aralık 2015 Çarşamba

Bu Kışın En Moda Saçları Önce Esraninportresi.com’da

Kadınların uğraşmayı en sevdiği, özenle baktığı saçları, saç modelleri, saç tipinin kalınlık ve inceliğine göre son trend saç tasarımları, mevsimlere göre bakımı nasıl kestirilebileceği ve daha pek çok ayrıntıyla saç modellerinin a’dan z’ye yapılışlarına Esraninportresi.com’dan ulaşabilirsiniz. Esra’nın portresi saçların bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyor. Saçlarımız ruh halimizi duygusal durumumuzu, kendimizi dışa vuruş şeklimizi, tarzımızı, hayatı karşılama şeklimizi adeta canlandırıyor. Mevsim geçişlerinde dökülmesi, mevsimlere göre bakımı ve güçlendirilmesi, dünyaca ünlü saç tasarımcılarının yarattığı trend akımların takibi ve detaylı saç şekillendirmelerin anlatıldığı sitede bayanlar saçları ile ilgili her şeyi buradan takip edebilecekler.


Esra’nın portresi, takip ettiği yenilikler ve moda trendlerde siz değerli kullanıcılarının neleri önemsediğini hangi konularda yenilikleri ipuçlarını detayları merak ettiği dikkatle inceleyip uzman görüşlerini sizlerle paylaşıyor. Trend saç modelleri ve kesimleri; 2016 yılının favori saç rengi gri ile uyarlanmış saç kesimleri, kalın telli saçlara uygun kısa kesim modelleri, yüz tipinize ve saç yapınıza göre en uygun saç kesimi ve modeli hangisi, kısa saç trendleri ve yapılış şekilleri, dolgun saçlar için şekillendirme önerileri, saçlarınızı kısa kestirmeye karar vermeden önce bilmeniz gerekenler gibi geniş bir yelpazede tüm bu detayları esraninportresi.com’dan inceleyebilirsiniz.


Esraninportresi.com saçlar konusunda adeta bir bilgi deposu gibi işlemenin dışında hiç duymadığınız ve kolaylıkla kendi başınıza yapabileceğiniz farklı saç modellerini, dünya genelinde kabul görmüş ve uygulanan önerileri sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Saç modelleri ile ilgili moda ve trend olan ne varsa buradan inceleyebilirsiniz. Vazgeçilmez takipçisi olacağınız bu bölümde, onlara soru sorabilir, e-bültenlerine ücretsiz sahip olabilirsiniz. Esra’nın Portresi, sizlerin portresini renklendiriyor. İnce, kalın, uzun, kısa, kıvırcık, düz, yağlı, kuru saç tipinizle, yuvarlak, düz, keskin, yüz hatlarınızla en ince ayrıntısına kadar sizleri karakterinizle bütünleyen saçlarınıza ait her şey burada. Hayata dair duyulmamış kolaylıklar ve püf noktalar içeren bilgi, trend, moda, yenilik, ipucu dolu bir hazine değerinde olan bu yazıları Esraninportresi.com ‘dan takip edebilir, Facebook, Twitter ve Instagram’dan takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder