17 Ocak 2014 Cuma

Buluşma Sponsorlarımız - 2

 Ev dekorasyonu demek benim için ilk olarak tablo demek. Odaya apayrı bir hava katan tablolar her zaman için favorim. Türkiyenin en büyük tablo mağazası PlusCanvas.com da bu konuda ilk göz ağrım diyebilirim. Sitede ki tüm tablolara bayılır mı bir insan evet hepsi güzel olursa bayılır. Tablo galerisi bölümünden ne tarz bir tablo istediğinizi seçin binbir çeşit önünüze gelsin. Veya kendi tablonuzu kendiniz tasarlayın;)

 Son dönemin en çok merak edilen ve kullanılan ürünlerinden biri saç tebeşirleri. Günü birlik saçlarınızda bir değişiklik istiyorsanız eğer boyayın ve çıkın. Yıkadığınızda renk akıp gidiyor, kalıcı değil korkmayın;) Youtube da en çok izlenen videolarımdan biri saç tebeşirlerini uyguladığım video. Herkesin ne kadar merak ettiği burdan da apaçık ortada. Ve artık bana en çok sorulan "nereden bulabiliriz?" sorusunun cevabını biliyorsunuz;)

 Doğal cilt bakım ve saç bakım ve anti aging markası Cyrene. Tüm saç tiplerine özel saç ürünleri, cilt için tonik,maske, serum ne ararsanız burada.
Cyrene için TIK TIK!

 Oriflame ve gönderdiği şu hediyelere bakar mısınız. BB krem, mascara, eyeliner,ruj, kirpik, allık❤ Aman Allahım yüz makyajım tamam bile. Bunları gördüğümde aklıma ilk gelen şey. Youtube da bunlarla ilgili bir makyaj videosu çekmeliyim oldu. Ne dersiniz?;)
Oriflame için TIK TIK!

 Öznur Hanımın tasarladığı şirin mi şeyler dersem 1kağıt 1hikayeden bahsettiğimi anlayın. Faceboom sayfalarına hemen şimdi gidip bir bakın ne demek istediğimi tam olarak anlayacaksınız zaten. Yok böyle tatlılık!

 Noma sayesinde erkek arkadaşımın baş harfi artık boynumda benimle ayrılmaz bir ikili.
Şık ve uygun fiyatlı takı başlığı adı altında yer alan Noma da kolye ve bileklik adına harika ürünler var. Harf kolye ve bileklik arayan sevgililer, hediye almak isteyen erkekler kızlar bu site sizlik. Aşkınızın baş harfini boynunuza veya bileğinizde taşıyın.

 Gönderdiği hediye ile bana ilk defa takma tırnak taktıran marka Kozmopoli. Instagramda hemen takıp paylaşmıştım birkaç gün önce. Herkes bayılmıştı. Bu kadar doğal duran bir takma tırnak olduğunu bilmiyordum. Rengi de bordo tam kışa uygun. Kaç gün oldu bir tanesi bile tırnağımdan düşmedi. Başka renklerinden mutlaka alacağım ve tırnaklarım kırıldıkça bunlarla hiç kimseye çaktırmadan günü geçireceğim. Yaşasınnnnnnn.
Kozmopoli için TIK TIK!

 Fresh'n Soft bizi hediyeleriyle şımartan markalardan biriydi. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi dolu dolu bir paket göndermişler her birimize. Tam da ihtiyacım olan ürünler. Daha önce kullanmadığım birkaç ürünü de böylece kullanmış olacağım. En merak ettiğim de aseton ve makyaj temizleme mendili. Bakalım nasıllar?

Öncelikle kutusu diyorum ve susuyorum. Çok güzel değil mi ama yaaa. İnce düşünceleri için hemen teşekkür etmek istiyorum online eczaneme. Ve sonra içinde ki. Sivilce kremini geçtiğimiz günlerde aldığım La Roche Posay markasının termal suyu. Bu kadar denk gelebilirdi. Severek kullanmaya başladım bile.

Sponsor firmalarımızın hepsine çok teşekkürler. Çok şımartıldık biz Bursalı bloggerlar sayenizde.
Daha birçok ürün var, bitmedi. Yazının 3. sü için takipte kalın;)

2 yorum: