20 Kasım 2013 Çarşamba

netmoda.com MANGO yarışması başladı!

Kasım ayında netmoda.com da yepyeni bir yarışma daha var. Dünyaca ünlü markalardan biri olan Mango nun 2013-2014 sonbahar kış sezonu ürünleri ile yaratıcılığını kullanıp harika kombinler yapmak senin elinde;) Yarışmanın sloganı da dikkat çekici. Kasım'da Mango başkadır!

Peki yarışmaya katılmak için ne yapmak gerek? Çok basit. 6 Aralık 2013 e kadar netmoda.com a tıkla ve kombinini oluştur. Mango jüri üyeleri tarafından en beğenilen 3 kombinden biri ol, hediye çekini kap! Hadi hemen netmoda.com a TIK TIK!

Biraz da netmoda.com dan bahsedelim.
netmoda.com açıldığı günden beri birçok marka ile iş birliği yaptı. Kullanıcılarına kendi tarzlarını oluşturarak binlerce çeşit kombin yapma seçeneği sunarken aynı zamanda moda ve güzellik gibi konularda onların sorularını yanıtladı. Yeni sezon ayakkabı, çanta, elbise modelleri ile pek çok seçenek sunarak onları nasıl kombinleyebilecekleri hakkında tavsiyeler verdi. Daha önce de dünyaca ünlü markalar ile yarışma düzenleyerek bu markalar ile kullanıcılarını buluşturan netmoda.com’da dereceye giren yarışmacılara hediye çeki ya da kombinlerinde kullandıkları ürünler hediye edildi. Butigo, Forever New, Sagaza Madrid ise bu yarışmalardan sadece birkaçı. Dereceye girmek için kullandığın ürünler ile jürinin en beğendiği ilk 3 kombinden biri olmak yeterli.

Şimdiden herkese BOL ŞANS:* 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder