8 Kasım 2013 Cuma

Bursa Korupark The Body Shop Etkinliği

Geçtiğimiz haftalarda sevgili Neşe nin organize ettiği bir etkinlikteydik Bursalı blogger lar olarak. Biraz geçte olsa şehrimizde artık böyle etkinlikler görmek çok ama çok güzel. Bizde koştura koştura katılıyoruz. Bu da onlardan biriydi. Ve bir pazar günü düştük yollara...:) 
Varış yerimiz Bursa Korupark AVM ydi. Ne yazık ki The Body Shop mağazası Bursa da sadece tek yerde var. Yazıma başlamadan önce hemen yetkililere sesleniyorum ki Bursa ya tek bir mağaza yetmez. Merkezi yerlerde de bu markayı görmek isteyecek çok insan var emin olabilirsiniz;)
Ürün çeşitliliği bakımında  çok zengin bir marka öncelikle bunu gördüm. İlk girdiğimizde nereye bakacağımızı şaşırdık bir afalladık resmen. Ama sonra mağaza görevlileri sayesinde kendimize geldik. Bizlere The body shop kuruluş hikayesini ve ürünlerinde hayvansal hiç bir şey kullanmadıklarından bahsettiler. Kuruluş hikayesi de tamamen doğallığa dayandığı için bu senelerce böyle devam etmiş ve başarılarının sırları da aslında bu. Herşey doğal;)
Bu yanan mum nedir? 
Bu The Body Shop mağazalarına girdiğinizde duyduğunuz o harika kokunun sırrı. Artık bir gelenek haline gelmiş ve her sabah mağaza açılışından kapanışına kadar bu mum sürekli yanıyormuş. Ve bu tüm body shop mağalazarı için geçerli bir durummuş;) Harika değil mi?
Body shop ta sadece kişisel bakım ürünleri yok. Bunun yanında doğal kozmetik ürünleri de mevcut. Benim kendimi kaybettiğim stantlardan biride burasıydı. Özellikle rujlar diyorummmm. Kesin gidin deneyin. Çok fazla renk çeşiti var yapıları inanılmaz güzel.
Mağaza görevlilerine burdan kocaman teşekkürler. Onlar olmasa günümüz bu kadar güzel geçemezdi. Sıcaklıkları, sohbetleri ürünler hakkında ki bilgileri sayesinde eve dolu dolu döndük. Merak ettiklerimizi rahatça sorduk, denedik, inceledik. Beraber karşılıklı kahvelerimizi bile içtik. Her birine teşekkür ederim. Bizi çok ama çok güzel ağırladınız.
The Body Shop Bursa Korupark AVM görevlileri harikasınız;)
Herşey için teşekkürler.

2 yorum:

  1. merhaba bloğunuzu hemen takipe aldım bana da bekliyoruumm :)))
    pisimel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. daha once body shop a hiç mi gitmediniz böyle bi markadan haberiniz yok muydu? nereye bakacağınızı şaşırmışsınız.

    YanıtlaSil