29 Kasım 2016 Salı

Kışın da Şık Giyinmenin Formülü: Montlar!

Türkiye’de kısa sürede tekstil devlerinden biri haline gelen ve modayı yönlendiren DeFacto yurt içindeki birçok mağazasının yanında, web sitesi ve mobil uygulama üzerinden de müşterilerine online satış imkânı sunuyor.

Kendi tasarım ürünlerini sunan ve uluslararası arenada da büyük bir yeri olan DeFacto bebek, çocuk ürünlerinin yanı sıra, erkek ve kadın ürünleriyle de geniş bir ürün kategorisine sahip. Uygun fiyat ve kaliteli ürün ayrıcalığının bir arada bulunduğu tekstil markası kısa zamanda modanın nabzını tutmakla kalmayıp aynı zamanda modayı yönlendirmeye de başladı.

Peki bu yoruma nasıl mı vardım? Sizin de benim gibi düşünmeniz aslında çok zor değil. DeFacto’nun web sitesini ziyaret etmeniz ve çevrenizdeki insanları gözlemlemeniz yeterli. Özellikle bu kış çeşitli erkek mont ve bayan mont kategorilerinde iddiasını ortaya koyduğunu DeFacto şıklığın doğru adresi olduğunu her sene olduğu gibi bu senede sokak modasıyla kendini gösteriyor. Erkek mont seçeneklerinde; kışlık mont, şişme mont ve mevsimlik mont gibi birçok çeşide sahip olan marka her bütçeye hitap eden, uygun fiyatlı, kaliteli tasarım ürünler ile birçok farklı kesimden müşterilere ulaşmayı başardı. Her sezona uygun, kullanışlı kendini sürekli yenileyen moda ürünleri online sistem üzerinden de satışa sunan tekstil firması bu kış çok fazla konuşulacağa benziyor.

Bayan mont konusunda da global şıklığı yakalayan DeFacto, modanın yalnızca yüksek fiyatlarla satın alınabileceği algısını yıkan modelleriyle bu sene de tercihim oldu. Hem spor hem de klasik şıklığı aynı anda yakalayabilmek adına kapüşonlu şişme mont çoğu kadının tercihi olduğu gibi benim de tercihim oldu. Böylece smart casual şıklığı yakalamak benim için artık çok daha kolay.

DeFacto müşterilerinin ne istediğini biliyor ve tasarımlarını da bu yönde üretiyor, sizin yapmanız gereken tek şey ise nasıl bir mont istediğinize karar vermeniz ve benim gibi size en yakın DeFacto mağazasına giderek alışverişin keyfini çıkarmanız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder