18 Aralık 2015 Cuma

Byjulia.com’da Kış Modası Başladı

Türk kadınları olarak yuvarlak hatlara sahibiz… Genetik olarak taşıdığımız miras, bir de çocuk doğurduysak bize daha da yuvarlak hatlar olarak geri dönüyor. Şişman sayılmasak da artık 42, 44 bedenlere pek sığamıyoruz. Peki şık olmak için mutlaka zayıf mı olmak lazım, ya da kiloluyuz diye mutlaka siyah ve bol kıyafetler mi giymeliyiz?

Tabii ki hayır… Neyse ki giyim firmaları da son 5 yıldır bunu fark etti ve büyük beden kadınlara özel, kesimleri toparlayıcı ve daha ince gösteren kıyafetler üretmeye başladılar. Hem de her renkte ve bedende.

2012 Aralık ayında faaliyete geçen ve büyük beden kadın müşterileri için özel hazırladığı modern çizgilerde ve şık giysileriyle sadece internetten online satış yapan ByJulia.com , kıyafet seçerken sizin aradığınız adres olabilir. Özellikle büyük beden kalıplardaki tecrübesi, kaliteli dikişleri, kumaşları ve 44 bedenden 60 bedene uzanan yelpazedeki beden seçenekleriyle fark yaratan site, bugünlerde büyük beden kış kreasyonları ile müşterilerinin karşısına çıktı.

Sitede kıyafetler yeni koleksiyon, alt, üst giyim ve kıyafetlerinizi tamamlayacak aksesuarlar olarak 4 kategoride beğeninize sunulmuş. Kış kreasyonları ise yeni koleksiyon bölümünde yine 4 başlığa ayrılmış; öne çıkanlar, çok satanlar, bohem ve hafta sonu… Fiyatlar zaten mağazalara göre çok daha uygun, ancak bir de yılbaşı kampanyası var; bir ürün alınca ikincisi %50 indirimle sizin oluyor.

Site, internetten online satışın gerektirdiği tüm kurallara uyuyor. %100 müşteri memnuniyeti ilkesinden yola çıkarak, 30 gün içinde aldığınız ürünü beğenmezseniz iade edebiliyorsunuz. Ayrıca kredi kartınız 128 bit şifreleme ile tamamen korunuyor. Ancak dilerseniz kapıda ödeme seçeneği de mevcut. Ayrıca 150 TL. ve üzerindeki alışverişlerinizde, kargo bedava fırsatı var.

Byjulia blog’da güncel yazılarla, kadınlara makyaj tüyoları ve stil sahibi olmanın incelikleri anlatılıyor.

Unutmayın büyük beden olmanız, şık ve güzel olmadığınız anlamına gelmez. Kusurlarınızı iyi saklayan kıyafetlerle dünyada sizden güzeli yok. Yeter ki vücudunuzu iyi tanıyın ve nereden alışveriş yapacağınızı bilin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder